İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

04.05.2021

BAŞKAN ATAY TARIMSAL ÜRÜN FABRİKASI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediyesince Tepecik Mahallesi’nde inşası tamamlanan Tarımsal Ürün Fabrikası’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kentin yöresel ürünlerinin Efelerli kadın çalışanların ellerinde şekilleneceği Tarımsal Ürün Fabrikası’nda sona gelindi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kadınlara söz verdiği, yalnızca kadınların istihdam edileceği ve Efeler’in yerli tarım ürünlerinin katma değer kazanacağı Tarımsal Ürün Fabrikası’nın inşası tamamlandı.

“Tarımsal Ürün Fabrikamızın makineleri kısa zamanda gelecek ve çok yakın bir zamanda üretime geçeceğiz.” diyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, fabrikada yaptığı incelemede konuştu:

“Fabrikanın yapımına başladığımız bu alan bir depoydu. İçerisi kötü bir durumdaydı. Atıl durumdaki bu yapıyı fabrikaya dönüştürmek için hemen çalışmalara başladık. Çok kısa zaman içinde de inşasını tamamladık. Yakın zamanda makinelerimizi yerleştirip üretime başlayacağız. Efeler halkına seçimden önce verdiğim bir sözü daha tutmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

EFELERLİ KADINLAR ÜRETECEK DÜNYAYA İHRAÇ EDİLECEK

Efelerli kadınlarının ürettiği ürünlerin Dünya’ya ihraç edileceğini söyleyen Başkan Atay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu fabrikada pozitif ayrımcılık gerçekleştirerek yalnızca kadınları istihdam edeceğiz. Efelerimizin kadınlarının ürettiği ürünleri Dünya’ya ihraç edeceğiz. Bu konuda Efeler’in kadınlarına olan güvenim tam. Fabrikamızda kadınlar; yaş incir reçeli, kestane şekeri, turşu ve salça üretip; enginar, pancar ve ceviz gibi tarımsal ürünleri işleyecek. İstihdam sağlanacağı gibi, Efelerimizin tarım ürünlerine katma değer kazandırılacak.”

 

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.