İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

04.03.2020

EFELER BELEDİYESİ’NDE SAĞLIK SEFERBERLİĞİ

 

Efeler Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından belediye personeli, sağlık muayenesinden geçirilirken tetanosla mücadele için 800 çalışana aşı yapıldı.

Kente hizmet çalışmalarına hız kesmeden devam ederken bir yandan da personel sağlığının önemle üstünde duran Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla belediye çalışanları sağlık kontrolünden geçirildi. Görevleri gereği toz, toprak, çivi vs. maddeler ve gıdalarla temas halindeolan 800 belediye çalışanına tetanos aşısı yapıldı. Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği aşılama ve genel sağlık taraması çalışmalarında 2 gezici sağlık aracı da yer aldı. Araçlarda röntgen ve işitme testleri uygulandıktan sonratüm personel EKG (Kalp Akım Grafiği), solunum, kan ve idrar tahlilinden geçirildi.

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları kapsamında gereken diğer tüm çalışmaların programlandığı ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği bildirildi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.