İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

22.08.2019

EFELER’DE PAZAR YERLERİNE YENİ DÜZENLEMELER YAPILDI

     Efeler’de yurttaşların yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinde yeni bazı düzenlemeler yapıldı. Fatih Kapalı Pazaryeri’nde esnafın tezgahlarının sınırları belirlenirken, Ata Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde ise tartı noktası oluşturuldu.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, halkın güvenli alışveriş yapmasının önemine değinirken, “Pazarlarımız halkımızın vazgeçilmezidir. Bu nedenle pazaryerlerimizdeki standartları artıracağız” dedi.  Kısa bir süre önce pazaryeri bulunmayan bazı mahallelerden pazarlara ücretsiz ulaşım imkanı sağladıklarını belirten Başkan Atay,  kullanımdaki pazarların rahat bir alışveriş için düzenlendiğini kaydetti.

Sınırlar belirlendi

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Başkan Atay’ın talimatıyla Fatih Kapalı Pazaryeri’nde esnafın kullandığı alanları sarı boya ile yeniden belirledi. Numara konulan tezgah alanlarıyla karışıklık yaşanmayacağı kaydedildi.

Zabıta Müdürlüğü Ata Mahallesi’ndeki pazaryerinde ise bir tartı noktası oluşturuldu. Olası suistimallerin önlenmesi amacıyla konulan tartı noktası vatandaşlar tarafından beğenildi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.