İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

28.07.2020

EFELER’DEN PAZAR YERLERİ İÇİN BAYRAM KARARI

 

Efeler Belediyesi, kurban bayramı öncesinde pazar yerleri ile ilgili yeni bir düzenlemeye gitti. Yapılan duyuruda arife günü semt pazarlarının açık, bayram boyunca ise tüm pazar yerlerinin kapalı olacağı bildirildi.

Koronavirüs salgını boyunca Efeler Belediyesi tarafından gerekli tüm önlemlerin alındığı pazar yerlerinin kurban bayramında açık olup olmayacağı merak konusuydu. Efeler Belediyesi tarafından yapılan açıklamayla akıllardaki soru işaretine son verildi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ve SMS yoluyla vatandaşlara gönderilen mesaj metninde;

“Vatandaşlarımızın Dikkatine; Kurban Bayramı nedeniyle 30 Temmuz 2020 Perşembe (Arife Günü) Fatih Kapalı Pazar Yeri, Efekent Kapalı Pazar Yeri, Ata Mahallesi Pazar Yeri, Umurlu ve Dalama Pazar Yerleri açık olacaktır. Kurban Bayramı’nın 1, 2, 3 ve 4’üncü gününde ise semt pazarlarımız kapalı olacaktır. Sosyal mesafemizi koruduğumuz maskemizi taktığımız sağlıklı alışverişler dileriz.”ifadelerine yer verildi.

Alınan karar ile Efelerli vatandaşlar, arife gününde bayram ihtiyaçlarını karşılamak için pazar yerlerini ziyaret edebilecek.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.