İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

17.02.2021

OKULLAR EFELER BELEDİYESİ İLE YENİ GÖRÜNÜMÜNLERİNE KAVUŞUYOR

 

Efeler Belediyesi’nin yüz yüze eğitime ara verilmesiyle birlikte başlattığı ve okullardan gelen talepler doğrultusunda sürdürdüğü tamirat çalışmaları ile okullar yepyeni görünümlerine kavuştu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yılmazköy Ortaokulu’nun talebini yerine getirdi; Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla Yılmazköy Ortaokulu da yeni görünümüne kavuştu.

Efeler Belediyesi; ilçedeki okullardan gelen talepler doğrultusunda boyama, tamirat gibi çalışmaları hızla gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün bu kapsamda mesai harcadığı son okul Yılmazköy Ortaokulu oldu. Yılmazköy Ortaokulunun yaklaşık 100 metre uzunluğundaki duvarı yenilenerek, boyama ve tamirat çalışmaları tamamlandı.  

Yılmazköy Ortaokulu Müdürü Engin Dindar, okul duvarının 1960’lı yıllardan kalma, çok eski ve yıkılacak durumda olduğunu belirterek, “Okul duvarımız öğrencilerimiz için tehlike arz ediyordu. Duvarımızın yenilenmesi için hem öğretmen arkadaşlarımız hem de bir hayırseverimiz sayesinde malzemeleri alabildik fakat işçiliği karşılayamadık. Bu kapsamda Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’dan okul duvarımızın yenilenebilmesi için talepte bulunduk. Başkanımız sağ olsun bizi kırmadı ve kısa zamanda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz okulumuzdaki çalışmaları tamamladı. Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.