İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

20.08.2020

PAZAR YERLERİNDE KORONA TEDBİRLERİ SÜRÜYOR

 

Efeler Belediyesi, koronavirüse karşı semt pazarlarında önlem almayı sürdürüyor. Efe Masa ekipleri, ilçe genelindeki semt pazarlarına alışveriş için gelen vatandaşların ateşini ölçüyor, maske ve el dezenfektanı dağıtıyor.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Efeler Belediyesi, pazar yerlerinde tedbirler almaya ara vermeden devam ediyor. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın göreve gelmesiyle birlikte kurulan çözüm birimi Efe Masa, vatandaşların alışverişlerini daha güvenli bir şekilde yapmaları için Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nin giriş-çıkış noktalarında ateş ölçümü yaptı vatandaşlara el dezenfektanı ve maske dağıttı.

“KORONAVİRÜSÜ UNUTMAYALIM”

Salgının ülkemizde görüldüğü günden bu yana koronavirüsle mücadele için belediyenin tüm olanaklarını seferber eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Halk sağlığını korumak ve pazar yerine gelen vatandaşlarımızın gereken tedbirleri almalarını sağlamak için yardımcı oluyoruz. Efe Masa ekiplerimiz de daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmaları amacıyla vatandaşların ateşlerini ölçüyor ve dezenfektan ikramında bulunuyor. Normalleşme sürecinde vatandaşlarımızdan rehavete kapılmamalarını rica ediyorum. Tüm Efeler halkından ricam, lütfen koronavirüs gerçeğini unutmadan yeni sosyal hayatı sürdürelim” diye konuştu.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.